Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sâmbătă, 28 iulie, romașcanii sunt invitați la Bâlci

Începând de sâmbătă, 28 iulie, și până pe 6 august, în Bazarul Roman se va desfășura Bâlciul tradițional. La această ediție, pe lângă parcurile de distracție, la Roman se vor afla producători de haine de piele și blană din Bistrița Năsăud, Târgu Frumos și Suceava, iar terasele de alimentație publică aparțin agenților economici din Roman. Comerțul se va desfășura doar în incinta bazarului și pe strada Colectorului, iar pe strada Renașterii se va putea face comerț doar în incinta proprietăților private, cu avizul Primăriei municipiului Roman.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, evenimentul „Roman Tuning Fest 2018” a fost amânat. Organizatorii, Asociația Club Sportiv Autocustoms, au solicitat amânarea „Roman Tuning Fest 2018”, ce urma să se desfășoare în Complexul Sportiv și de Agrement ”Moldova”, în perioada 27-29 iulie. Evenimentul va fi reprogramat după data de 15 august, în funcție de etapele internaționale ale competiției Car Audio – DbDrag.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *