Scoala „Otilia Cazimir” din Cotu-Vames va invita la concurs

Școala Gimnazială „Otilia Cazimir” Cotu-Vameș vă invită să participați în data de 12 februarie 2015 la a VI-a ediție a CONCURSULUI INTERJUDEȚEAN „Otilia Cazimir – poeta sufletelor simple”.

Concursul se adresează elevilor și profesorilor îndrumători din învățământul primar și gimnazial, desfășurându-se pe două secțiuni:

1. Creații literare ale copiilor

2. Organizarea de expoziții cu lucrări artistico-plastice, ce pot consta din picturi, colaje, țesături, împletituri

Concursul se va desfășura în incinta școlii gimnaziale „Otilia Cazimir” din Cotu-Vameș.

Nu se percepe taxă de participare.

 

Pentru SECȚIUNEA CREAȚIE LITERARĂ

Se pot înscrie elevi din clasele a III-a până într-a VIII-a.

Textele vor fi redactate cu diacritice, tipul de scris denumit „Times New Roman„, mărimea scrisului de 12 puncte. Nerespectarea acestei condiții duce la eliminarea lucrării din concurs.

Textele trimise nu trebuie să mai fi fost premiate în cadrul unei manifestări similare sau publicate. Nerespectarea acestei condiții duce la eliminarea participantului din concurs.

 

Pentru SECȚIUNEA ARTE PLASTICE

Se pot înscrie elevi din clasele a I-a până într-a VIII-a.

Lucările trimise nu trebuie să mai fi fost premiate în cadrul unei manifestări similare sau publicate.

Tema generală a secțiunii este „În lumea lui Luchi”

Dimensiunea desenelor trebuie să fie de mărimea unui A4 sau A3. Tehnica prin care se pot realiza lucrările este la alegerea participanților (acuarelă, grafică, tuș etc.)

Pe spatele lucrărilor trebuie să se atașeze o etichetă cu numele și prenumele autorului, clasa, școala, localitatea și numele îndrumătorului.

 

Recomandări privind realizarea lucrărilor

Participanții trebuie să trimită lucrările și fișa de participare specifică fiecărei secțiuni, până la data de 03 februarie 2015.

Un concurent poate participa la una sau ambele secțiuni, cu maximum două lucrări pe secțiune.

Un cadru didactic poate coordona cel mult trei lucrări pentru fiecare secțiune.

 

Jurizarea lucrărilor

Juriul concursului, alcătuit din profesori de Limba și literatură română și de Educație plastică, va selecta creațiile care vor fi premiate. Perioada de jurizare este între 04 – 06 februarie 2015.

Cele mai valoroase lucrări vor fi publicate într-un volum special dedicat manifestării.

Premierea lucrărilor va avea loc pe data de 12 februarie 2015.

Rezultatele concursului vor fi anunțate pe website-ul Școlii „Otilia Cazimir”, Cotu-Vameș, www.scotilia.ro.nshost

 

 

Regulamentul concursului

Lucrările trebuie trimise până la data de 03 februarie 2015, însoțite de fișa de înscriere, la adresa Școala Gimnazială „Otilia Cazimir”, Str. Plopului nr.62, localitatea Cotu-Vameș, județul Neamț, cod 617246,

Pentru secțiunea Creație literară

Lucrările vor fi trimise atât în format tipărit, cât și electronic.

Adresa de email pe care se vor trimite lucrările în format electronic este: [email protected]

Lucrările în format tipărit vor fi trimise prin poștă pe adresa Școala Gimnazială „Otilia Cazimir”, Str. Plopului nr.62, localitatea Cotu-Vameș, județul Neamț, cod 617246. Plicul trebuie să conțină lucrările participante, fișa de participare, un plic timbrat și autoadresat pentru expedierea dimplomelor pentru elevi și adeverințelor pentru profesorii coordonatori.

Pentru secțiunea Creație plastică

Lucrările vor fi trimise prin poștă pe adresa Școala Gimnazială „Otilia Cazimir”, Str. Plopului nr.62, localitatea Cotu-Vameș, județul Neamț, cod 617246. Lucrările trimise nu se returnează. Plicul trebuie să conțină lucrările participante, un plic timbrat și autoadresat pentru expedierea diplomelor pentru elevi și adeverințelor pentru profesorii coordonatori.

Toți elevii participați la concurs vor primi diplome de participare. Profesorii îndrumători vor primi adeverințe de participare.

Nu se percepe taxă de participare!

 

Pentru informații suplimentare:

Telefon școală: 0233. 747.795

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy