Stefan Hrusca – La mijlocu’ cerului

Miercuri, 28 noiembrie 2012, la ora 17:00, Ştefan Hruşcă revine pe scena Casei de Cultura din Piatra Neamt, pentru a susţine un nou concert de colinde, care marchează totodată şi lansarea unui nou album.

Deşi la origine este cântăreţ de muzică folk, începându-şi cariera în 1981 ca membru al Cenaclului Flacăra, Ştefan Hruşcă este cunoscut publicului român, în special, pentru maniera unică prin care reuşeşte să transmită în fiecare an mesajul Naşterii lui Iisus Hristos.

Supranumit şi ”Dascălul de colinde“, Hruşcă a devenit o emblemă a interpretării colindelor româneşti de Crăciun şi asta datorită talentului, vocii şi a dedicării sale. Deşi din 1991 este stabilit la Toronto în Canada, cântăreţul revine an de an în ţara noastră pentru a încălzi sufletele românilor şi poate pentru a sădi totodată bucuria,
Concertul de anul acesta va fi unul cu atât mai special cu cât Ştefan Hruşcă lansează ultimul său material discografic de colinde, cel de-al 12-lea din carieră, intitulat “La mijlocu’ cerului”. Evenimentul de la Piatra Neamt face parte dintr-un turneu naţional pe care interpretul îl va susţine în mai multe oraşe din România.

Pretul unui bilet este de 60 de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy