Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tânăr de 20 de ani, din Boghicea, introdus în arest pentru infracțiuni la regimul rutier

Un tânăr de 20 de ani, din localitatea Boghicea este bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat

La data de 20 septembrie 2018, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ion Creangă, în urma activităţilor de investigare desfăşurate, au identificat şi reţinut un tânăr de 20 de ani, din localitatea Boghicea, bănuit de comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Din cercetările efectuate, a reieşit că la data de 9 septembrie 2018, tânărul a condus un autoturism pe DC 78, din direcția Valea Ursului către Muncelu de jos, fără a deţine permis de conducere şi fără ca autoturismul sa aibă montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, acestea fiindu-i reținute la data de 24.08.2018 de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Roman.

La data de 17 septembrie 2018, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat. Acesta a fost depistat de polițiști în municipiul Roman și a fost condus la sediul poliției în vederea audierii.

În urma probării activităţii infracţionale, tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *