Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Târgul Expofashion de la Roman așteaptă cumpărători cu haine și încălțăminte fabricate în România

Cea de-a patra ediție a Târgului Expofashion de la Roman și-a deschis ieri porțile. Târgul de îmbrăcăminte este organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț, într-un parteneriat cu Primăria Roman, în beneficiul producătorilor locali, dar și a celor care produc și vând haine și încălțăminte fabricate în România.

La târgul amenajat în centrul orașului se regăsesc 47 de producători și edilul orașului speră ca un număr cât mai mare de romașcani să găsească lucruri pe gustul lor și la prețuri cât mai accesibile.

”La ediția din primăvară, am cumpărat o pereche de pantofi și mă declar mulțumit, astfel încât l-am recomandat pe producător și altor romașcani. Vă invit să treceți pragul târgului și sper să vă placă ceea ce producătorii au adus la Roman. E important să susținem producătorii români, care fac eforturi pentru a crea lucruri de calitate și vom continua să încurajăm astfel de acțiuni”, a declarat Lucian Micu.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *