Tatucu Basescu vrea procurori orfani pentru DNA si parchet

Tovarasul presedinte Traian Basescu  a iesit la televizor si a vorbit multe si nevrute din care noi am inteles ca a vrut sa sara smechereste la gatul guvernului, dar sa semene si zazanie in sanul USL .basescudirect
Mesajul presedintelui incepe din ce in ce mai mult sa se apropie de al OTV-ului numai ca este stilizat de consilierii domniei sale .
Ce ni s-a parut noua interesant si dincolo de discursul unui presedinte de tara a fost fraza „Numiri la DNA şi Parchet: Am enunţat problemele. Nu spun ce au spus partenerii. Transparenţă nu înseamnă să o faci cu televiziunea. Înseamnă ca prin mecanismul de evaluare să dai procurorilor sentimentul că va fi o decizie cinstită,să dai sentimentulul procurorilor că nu se va opta pentru oameni uşor de manipulat şi că voinţa ta este să găseşti procurori care să fie recunoscuţi ca procurori care au avut dosare grele pe care le-au rezolvat  fără mamă fără tată.”
Noi intelegem treaba cu procurorii „orfani” deoarece chiar si orfanii au naşi, iar cuvantul de ordine al regimului Basescu a fost si ramane „cu naşu in suflet” .

Ion Ion

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy