Teoria conspiratiei

De ani de zile vad ca politicienii nemteni manifesta un sindrom al fricii de conspiratie si de multe ori am crezut ca este vorba de o deformare profesionala . Desigur ca se observa cu ochiul liber cateva vasalitati intre membrii unor partide aparent concurente dar se pare ca serparia este mult mai mare .
Avand ocazia sa stau de vorba cu niste oameni mult mai bine informati decat mine am aflat ca intr-adevar politica nemteana bate filmul . Am aflat cum unii oameni pe care-i credeam oameni sunt platiti de alti oameni sau li se ofera alte avantaje  ca sa se infiltreze , sa spioneze si sa incomodeze pe la adversarii politici . Am aflat cum functioneaza , cine coordoneaza si cine lucreaza in cateva retele locale de raspandit zvonuri . Am aflat cum unii oameni sunt santajati si cel mai important am aflat ca multi dintre cei care par oameni in realitate sunt lipsiti de caracter .
Desigur ca acest articol nu spune nimic si e o suma de opinii formate in urma unor discutii neoficiale si scenaristice, dar atata timp cat eu am inceput sa imi reconsider pozitia fata de unele specimene  doresc ca opinia mea sa fie cunoscuta si de altii care sa isi analizeze la randul lor mai atent relatiile sociale caci se pare ca prea multe persoane care au legatura cu viata politica sunt in realitate niste oameni de nimic care te vand pe la spate .
Inchei opiniind ca mai devreme sau mai tarziu , in cazul in care aceste gasti de interese exista si lucreaza aproape profesionist vor fi desconspirate si vor suporta rigorile legilor, deoarece cum spunea un amic de al meu . ” UE si  Serviciile nu vor concurenta si vor distruge in curand si in Romania activitatile private de asociere in vederea manipularii societatii civile „

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy