Țeparul din Carpați ?

V-am spus deja multe despre Farcasanu Mihai seful PPDD Neamt care are dosare penale , este recidivist si are o sumedenie de lucruri rele pe numele sau .
Pentru ca am auzit ca domnul Farcasanu vrea sa candideze ca parlamentar in colegiul 8 adica pe Valea Muntelui am fost in zona sa vedem ce parere au oamenii despre el si am aflat ca si-a cam batut joc de organizatiile PPDD . La unele organizatii si-a dat afara oamenii care nu au vrut sa „cotizeze” in buzunarul lui , la unele comune a schimbat oamenii din PPDD cu altii agreati de PDL sau de USL , nu a fost o regula ci probabil o licitatie .
Politica, politica, dar intr-o comuna sa aliezi PPDD-ul cu APEL-ul si in comuna de alaturi cu USL-ul asta e bataie de joc .
Cel mai bine vom lasa cativa oamenii de pe Valea Muntelui sa va spuna ce si cum . Acesti oameni sunt PPDD-isti care au infiintat organizatii PPDD si au tras pentru partid in alegeri .
Ca un fapt divers trebuie sa multumim domnului B.A. din comuna Farcasa care a intervenit si a aplanat un conflict intre noi si cativa sateni care credeau ca-i facem campanie lui Farcasanu si voiau sa ne mangaie cu drujba . Noroc de un domn care a inteles ce facem si a explicat consatenilor ca nu suntem oamenii lui Farcasanu .
Tot ca fapt divers in comuna Farcasa o batrana ne-a povestit ca pe vremuri cand Farcasanu Mihai era doar un Mihaița mic i-a furat ouale din cuibar dar desigur batrana era senila si il confunda pe cinstitul domn Mihai cu vreun gainar din sat .


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy