Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Tinerii acuzați de comiterea mai multor furturi, în arest preventiv pentru 30 de zile

La data de 10 mai a.c., față de cei trei tineri, Judecătoria Roman a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Aceștia au fost reintroduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

În fapt, în noaptea de 9 mai a.c., în jurul orei 01:30, Poliţia Roman a fost sesizată de către  un bărbat de 38 de ani, din Roman, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului său în vederea sustragerii de bunuri. Ulterior, în aceeași noapte, polițiștii au fost sesizați de către un paznic despre faptul că în jurul orei 02:25, dispeceratul firmei de pază a înregistrat o intrare prin efracţie la un imobil din Roman.

La scurt timp după sesizare, în jurul orei 02.25, o patrulă de siguranță publică din cadrul Politiei Roman a depistat pe strada Bogdan Dragoş, din Roman, trei tineri care au ridicat suspiciuni polițiștilor, având în vedere ora târzie și sesizările anterioare. Asupra acestora, polițiștii au găsit un ciocan, mănuşi din material textile, dar și o bâtă de baseball) obiecte ce ar fi fost folosite la comiterea de infracțiuni contra patrimoniului, respectiv tentativă de furt calificat. Cei trei, cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, au fost conduși la sediul poliției pentru a fi audiați.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat că la data de 8 mai a.c., aceștia ar mai fi pătruns într-un alt imobil din Roman, în vederea sustragerii de bunuri.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *