Trăind cu artă vs. arta de a supraviețui

Arta naivă a supraviețuitorului milog a devenit model existențial local. Voluntariatul este folosit de fațadă pentru a facilita organizatorilor obținerea de avantaje materiale la fel cum mare parte dintre activiștii politici vizează aspecte similare. Supraviețuitorul slugarnic și mincinos, maestru în arta măgulirilor întărește echipa parlamentarului corupt până în măduva oaselor ridicând osanale prin comentarii online și like-uri.

Dorința artistului supraviețuirii mizere este neclară, acesta oscilând între ușoare remușcări, auto-admirație și aroganță extremă.

Distanța dintre Piatra Neamț și cartierul Fanar din Istanbul este de 995 km, controversatul drum E85 fiind cel bătut odinioară de ieniceri și spahii. Zona a devenit abordabilă financiar și pentru români, astfel inadaptații la valorile europene pot migra cu ușurință în paradisul ploconului și ciubucului.

Mulți politicieni confundă negocierea politică folosind șantajul și bișnița pentru împărțirea banilor și funcțiilor publice.

Spiritul gregar este cel promovat în partide și nu de puține ori aleși din legislativul național și-au scos în față plozii și servitorii obedienți. Implicarea politică trebuie să fie înțeleasă, abordată doar în interesul comunității.

Pedagogul autohton critică nivelul de pregătire al elevilor întorși cu familiile în țară în loc să realizeze calitatea îndoielnică a propriului act educațional. Copiii trebuie stimulați și apreciați,

în timp ce familiile celor veniți poate doar temporar au nevoie de suport în vederea reintegrării.

Nemulțumirea generală a cetățenilor determină creșterea curentelor extremiste. Se apropie momentul final. Selecția actorilor politici este obligatorie, în caz contrar un nou val al depopulării va lovi țara noastră. Durerea din inimile românilor care nu pot trăi în propria casă din cauza unui grup de lichele este fără margini. Pe fundal de muzică populară sau manele suflete măcinate, rătăcite prin lume apar fugitiv pe live-uri de Facebook.

Vocile cetățenilor nu sunt auzite, lipsa lucrătorilor locali se vrea completată de străini și o suită de compromisuri este pregătită pentru a petici actualele probleme.

Perfecțiunea atrage invidii, din acest motiv e bine să mai greșim intenționat poziționarea unei virgule însă niciodată atunci când punem punct.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy