Un an de la apariția Noua Republica

 

Dragi Nemțeni,

 


Avem deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la evenimentul nostru. Sărbătorim un an de la apariția Noua Republică.

Când?
Luni, 17 septembrie 2012, ora 13.30.

Unde?
În fața Teatrului, str. Piața Ștefan cel Mare

Zilele acestea se împlinește un an de zile de la publicarea pe internet a unui “Crez politic” redactat de Mihail Neamțu. Articolul a fost foarte apreciat și, pornind de la principiile enunțate, s-a creat Mișcarea Noua Republică.

O contribuție importantă în evoluția evenimentelor a avut-o întâlnirea din 13 octombrie 2011. Aici, cei 200 de participanți au realizat că singurul mod în care pot schimba ceva în viața politică românească e să se constituie partid politic.

Drumul pentru a deveni partid politic în România nu este nici scurt, nici fără surprize, dar cu mult entuziasm am pornit la drum. Din decembrie până în mai Noua Republică a reusit să strângă cele 29000 de semnături necesare înregistrării ca partid, am ținut 4 Conferinte Naționale, și am reușit să elaborăm un statut modern.

În cadrul Congresul de înființare, din 23 iunie 2012, 250 de delegați au ales structurile de conducere ale partidului. A urmat un efort organizat pentru constituirea filialelor județene, în data de 18 iulie 2012 înfiinţându-se și Filiala Noua Republică Neamț.

În tot acest timp, colegi Noua Republică din toată țara și-au împărtășit cunoștințele pentru a crea o serie de documente privind politicile publice sectoriale.

Vă prezentăm:

  • 7 Pasi pentru o Noua Romanie » link
  • Manifest Economic » link
  • Pactul fiscal » link
  • Pactul pentru IMM-uri » link, 1, 2, 3, 4, 5
  • Hegemonia banului public în sănătate » link
  • Proiect de renaștere a învățământului tehnico-profesional » link
  • Propuneri pentru programul de guvernare 2012-2016 » link

Vă propunem o Nouă Românie într-o Nouă Republică. Vă așteptăm alături de noi.

Mail: [email protected]

Facebook:www.facebook.com/Noua.Republica.Neamt

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy