Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un tânăr de 24 de ani, reținut după ce a furat 12.000 de lei dintr-o locuință

La data de 26 septembrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ, în urma activităţilor operative desfăşurate, au identificat şi reţinut un tânăr de 24 de ani, din Roman, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din cercetări efectuate, a reieşit că în perioada 3 – 11 septembrie 2018, tânărul a pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat de 30 de ani, din Piatra-Neamţ, de unde ar fi sustras 12.000 de lei.
Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că un tânăr de 23 de ani, din Săvineşti şi alţi doi de 25, respectiv 26 din localităţile Valea Ursului şi Horia au sprijinit activitatea infracţională.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul din Roman se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru comiterea unor infracţiuni cu un mod de operare similar.

În baza probatoriului administrat în cauză, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Neamţ.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ NeamțLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *