Veste bună: Drumul Județean DJ 155F AXIAL va fi redat traficului începând de sâmbătă (VIDEO)

foto – captură video

Drumul care leagă Stațiunea Durău de Izvorul Muntelui va fi deschis traficului rutier începând de sâmbătă. 15 mai. Pe toată perioada rece drumul a fost închis iar responsabilii Romsilva au efectuat lucrări pentru a corecta torenții din vecinătatea drumului cu scopul de a împiedica scurgerile de aluviuni pe partea carosabilă.

Vremea permite reluarea circulației pe AXIAL!

De sâmbătă, drumul județean DJ 155F AXIAL va fi redat traficului. Modernizarea acestui drum cu o lungime de 20 de kilometri, care leagă Stațiunea Durău de Izvorul Muntelui, s-a finalizat anul trecut și reprezintă unul dintre cele mai importante proiecte ce vizează modernizarea infrastructurii rutiere nemțene, din primul meu mandat de președinte al Consiliului Județean.

Astăzi, înainte de reluarea circulației pe DJ 155F Izvorul Muntelui – Durău, am fost în zonă și am verificat cum se execută ultimele pregătiri, având în vedere că ruta a fost închisă în perioada rece din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a unor mici alunecări de teren, care au colmatat în unele zone șanțurile betonate și calea de rulare. În perioada cât nu s-a circulat pe Axial, Romsilva a executat lucrările necesare pentru corectarea torenților din vecinătatea drumului, astfel încât să nu se mai înregistreze scurgeri de aluviuni pe partea carosabilă.

Știu că foarte mulți turiști și nemțeni care locuiesc pe Valea Muntelui așteaptă cu nerăbdare să se redeschidă Axialul și astăzi pot anunța reluarea circulației începând cu data de 15 mai.”, a transmis Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy