Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(VIDEO) ALDE Neamț- conferință de presă

Președintele ALDE Neamț, Ion Asaftei, a susținut la sfârșitul săptămânii trecute o conferință de presă.

În cadrul conferinței, Ion Asaftei a precizat că ALDE, în urma deciziilor unanime care s-au luat în cadrul Biroului Central, la alegerile locale din iunie 2020 nu va face alianță cu niciun partid. De asemenea, partidul ALDE este adeptul alegerilor în două tururi.

Totodată, președintele ALDE Neamț a punctat faptul că investițiile care au fost făcute în judetul Neamt în ultimii ani nu ar trebuie politizate. Ion Asaftei aprecizat că toate investițiile de până la aceasta ora au fost aprobate în cadrul coaliției ALDE-PSD, atât la nivel central, cât și la nivel judetean.

Le-am aprobat pentru ca s-a simțit nevoia, s-a simtit necesitatea ca acest județ să se dezvolte, să se modernizeze. A bloca investițiile care sunt în desfășurare este o crimă. Noi nu vom fi de acord cu acest mod barbar de a face politică, când vine vorba despre investițile din județul Neamț. Eu plec de la ideea si de la considerentul că dacă există nereguli sau probleme legate de atribuirea unor lucrări sau neajunsuri, sunt organe abilitate care să se ocupe de așa ceva. ”, a declarat Ion Asaftei.

Ion Asaftei, a mai precizat că ALDE nu se va opune măsurilor bune pe care le va lua Guvernul PNL, dar le va respinge pe cele neconforme cu interesele cetățenilor.

Mai multe detalii, în materialul video atașat mai jos:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *