Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(VIDEO) Au fost finalizate lucrările pe drumul dintre Bicaz și Izvorul Muntelui

foto – captură video

În sfârșit avem parte de un drum pe care să nu ne pierdem roțile, pentru că deja știm cu toții care era situația drumului de legătură dintre Bicaz și Izvorul Muntelui până la demararea procesului de modernizare.

Astăzi, Președintele CJ Neamț a anunțat că lucrările pe acest drum au fost finalizate și îndeamnă turiștii să străbată acest traseu pentru a se bucura cu adevărat de frumusețile naturii.

Dj 155F (Axial) este deschis circulației și oricine alege să străbată acest traseu, va avea parte de o călătorie de neuitat datorită peisajelor mirifice din această zonă.

„Încă 42 de kilometri de drum, ca în palmă!

Consiliul Județean Neamț a dus cu succes la final proiectul de modernizare a drumului județean DJ 155F, cunoscut ca Axial. Zilele acestea a fost turnat și stratul de uzură pe porțiunea dintre Bicaz și Izvorul Muntelui, pe o lungime de 9 kilometri, astfel că nu mai e de făcut absolut nicio intervenție pe suprafața lui.

Ieri am mers în zonă și am văzut acest drum de la Bicaz și până în Durău, care duce printr-o zonă de o frumusețe excepțională. Fără a exagera, oricine călătorește pe Axial nu poate avea decât cuvinte de laudă la adresa naturii străbătute de DJ 155F și a calității lucrărilor care au fost executate.

Sunt foarte mândru de acest proiect și de faptul că legătura dintre Bicaz cu stațiunea Durău se desfășoară acum atât de facil, în condiții de siguranță. Am convingerea că fluxul de turiști care va merge către zona montană va crește continuu și că această zonă a județului nostru va deveni pol de atracție pentru toți iubitorii muntelui.

Am reușit, prin acest proiect de modernizare a unui drum de pământ, pe care zeci de ani niciun președinte de Consiliu Județean nu l-a reparat, să redăm circulației un traseu de poveste și să punem în valoare unele dintre cele mai frumoase peisaje din județ.”, a transmis Ionel Arsene, Președintele Consiliului Județean Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *