Viitorul televiziunii se petrece acum

antena-play

Astazi se lanseaza AntenaPlay si se vrea a fi cea mai puternica platforma video de divertisment din Romania. Va fi compusa din 5 canale: News, Monden, Stars, TVNovela, ZUChanel.
AntenaPlay News este un canal dedicat informației de actualitate, în care se vor îmbina transmisiile live ale principalelor buletine informative de pe Antena 1 și Antena 3 cu emisiuni de profil, cum este În Premieră cu Carmen Avram.

Canalul TVNovela va readuce în prim plan serialele cu priză la public care s-au derulat în anii din urmă pe televiziunile Antena TV Group, în timp ce Monden-ul va culege cele mai bune emisiuni de profil de pe Antena 1 și Antena 2 și le va reuni într-un program TV.
AntenaPlay Stars își propune să readucă în prim-plan vedete și showuri mai vechi. Un Brenciu făcând Neatza în urmă cu ani de zile sau un Mircea Badea abordând cu același entuziasm ca și azi diverse personaje sau evenimente în „Noapte târziu …” pot descreți frunțile la orice oră din zi”, declara Augustin Roman, Head of Digital Antena TV Group. Noi credem ca in esenta AntenaPlay este o dovada de maturitate si de management aplicat pe un marketing real al pietii tv care usor usor va migra in mediul online .
Platforma mai cuprinde știri despre emisiuni și vedete, dar și informații din culisele show-urilor, precum și pachete eveniment în exclusivitate pentru abonați.
AntenaPlay este disponibila pe baza de abonament si va fi lansat in prima faza pentru web, iphone, ipad, urmand ca in viitorul apropiat sa fie prezenta si pe android si televizoarele smart. Proiectul a fost coordonat de Robert Popescu, directorul de dezvoltare Digital Antena TV Group
Costul lunar al abonamentului va fi de 10 lei pe luna. AntenaPlay se va lansa pe 10 iunie la ora 10 PM cu un concert Parazitii, iar cei ce isi fac cont, vor avea 10 zile de vizionare gratuita.
Spre dezamagirea noastra , fara sa dam nume , am intrebat mai multi oameni de televiziune din Neamt ce parere au despre AntenaPlay si ….. habar nu aveau despre ce e vorba, motiv pentru care cred ca nici nu a aparut vreo stire pe televiziunile din Neamt despre noul pas in istoria posturilor TV din Romania care se pare ca s-au saturat sa fie in urma cu 5-10 ani si fac aceasta trecere in online doar cu o latenta de 1-2 ani fata de celelalte tari cu traditie in media .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy