Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Vine , vine , calca totul in picioare ……. internetul

alegeri-papaleIn ultimii ani transmiterea informatiilor prin cadrul internetului a trimis la plimbare presa tiparita si chiar televiziunile zonale .
In Neamt am observat cu totii publicatii care au pupat pana la eczema fundul PDL si in care PDL-istii locali au pompat miliarde de lei dar total inutil caci la alegeri au fost calcati in picioare de propriul tractor portocaliu .
Cert este ca era hartiei a apus iar ziarele tiparite sunt tinute artificial in viata cu ajutorul unor infuzii de capital din zona bugetara obtinute doar prin pupincurism sau trafic de influenta pentru ca in economia reala e dificil de trait daca nu esti rentabil .
Mai mult decat putem spune noi de ce se intampla azi si despre cum se transmit informatiile in 2013 o spune o fotografie ce umbla zilele acestea pe internet si face o comparatie  intre atmosfera de la alegerile Papale din 2005 si cele din 2013 .

Maria G.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *