Șoferi beți sau fără permis, depistați în trafic de polițiști

În noaptea de 27/28.03.2016, ora 00.09, un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei Tămăşeni, a depistat un tânăr de 20 de ani în timp ce conducea un autoturism fiind subsoferi_beti-480x300 influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Același echipaj, în jurul orei 01.25, a mai depistat pe str. Dumbravei, din Tămăşeni, un bărbat de 43 de ani care conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot în noaptea de 27/28.03.2016, orele 03.25, polițiștii Postului de Poliţie Cordun, aflându-se în serviciul de patrulare pe str. Progresului au depistat un tânăr de 23 de ani din localitatea, care conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului.
În toate cazurile, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii la regimul circulației pe drumurile publice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy