Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Agentul șef adj. Doru Cătălin Constantin și câinele polițist Odek, premiați pentru rezultatele deosebite obținute anul trecut

pre12

Sâmbătă, 26.03.2016, echipajul chinologic aparținând IPJ Neamț și format din conductorul agent șef adjunct Doru Cătălin Constantin și câinele polițist Odek, au fost premiați pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2015, în cadrul activităților desfășurate cu câinele de serviciu.
În această cursă au intrat 5 echipaje canine care au participat, în anul 2015, la cele mai dificile misiuni, cum sunt cele de căutare a persoanelor dispărute, de depistare a ţigărilor de contrabandă sau a drogurilor disimulate în locuri pe care infractorii le credeau de negăsit.
Alături de colegii din județele Iași, Timiș, Arad și București, echipajul nemțean a primit o diplomă și premiu, acordate de IGPR în cadrul manifestărilor organizate de Ziua Poliției Române.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *