Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Desființarea Grădinii Zoo din Roman, motiv de dispută la PNL – USR Neamț

FOTO: romanulfinanciar.ro

După ce consilierii PNL și USR de la Piatra-Neamț au plâns de mila animalelor care stau în ”lagărul de animale” și primarul a spus că cine vrea să vadă căprioare să le vadă în libertate, s-au trezit că tot de coaliția PNL-USR este administrată și grădina zoo de la Roman, unde sunt 77 animale ( 5 căprioare, 3 cerbi și 69 păsări din diferite specii).

Problema apărută acum este acea că unii liberalii și USR-iști de la Roman nici nu vor să audă de desființarea grădinii zoo, ceea ce pune PNL și USR Neamț într-o postură de maximă ipocrizie. Aceleași partide din aceleași filiale județene tratează problema parcurilor zoo cu dublă măsură. Pentru animalele de la Piatra-Neamț sunt mumă, pentru cele din Roman, ciumă.

Mai mult de atât, voci din PNL și USR Roman spun că decizia luată de cei de la Piatra-Neamț care au hotărât să desființeze grădina zoo îi avantajează și nu au de gând să renunțe la acest avantaj. ”Vom avea o schimbare, de la Piatra la Roman, a fluxului de turiști din județele învecinate și din Neamț care voiau să vadă animalele sau să le arate copiilor. Chiar ar fi culmea să renunțăm la zoo acum când vor veni toți aici la Roman. Animalele sunt bine îngrijite și dacă primarul vostru de la Piatra a spus că pot vedea copiii căprioarele în pădure, anunțați-i că le pot vedea mai simplu în parcul de la Roman”, a declarat un liberal din Roman care ne-a rugat să nu-i dezvăluim identitatea, deoarece unii dintre colegii lui cred că diferența de opinii înseamnă trădare.

Acum venim și noi cu întrebarea: Ce e cu ipocrizia asta, domnilor de la PNL și USR Neamț? Voi conduceți administrația și la Roman, și la Piatra-Neamț. Cum se face că la Piatra e rău cu ”lagărul de animale” și la Roman invitați turiștii la ”lagărul de animale”?

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *