Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Doua saptamani fara cazuri mortale provocate de accidente de circulatie

alege viata politiaÎn ultimele două săptămâni, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în accidente de circulaţie pe raza județului Neamț

În numele Poliţiei Române mulțumim tuturor celor care au înțeles importanţa şi necesitatea respectării regulilor de circulație, contribuind în acest mod la creşterea siguranţei rutiere.

Având în vedere că în ultimele zile, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind redusă, vă recomandăm să adaptaţi viteza de deplasare în funcţie de starea carosabilului şi de vizibilitate, astfel încât să puteţi efectua orice manevră în condiţii de siguranţă!

Pentru siguranţa circulaţiei în condiţii de ceaţă, vă sfătuim:

Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare, evitând depăşirile care, în condiţiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.

Folosiţi luminile de întâlnire şi, după caz, pe cele de ceaţă!

Nu vă angajaţi în depăşiri riscante!

Nu staţionaţi pe carosabil!

Măriţi distanţa faţă de autoturismul care circulă în faţa dumneavoastră!

Circulaţi cu foarte mare atenţie!




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *