FOTO: Se lucrează la reamenajarea zonei Ecaterina Teodoroiu (Leonard Achiriloaei)

Procesul de recondiționare a carosabilului și a zonelor pietonale continuă într-un ritm susținut, în mai multe zone ale Municipiului Roman.

Astăzi, 14 iunie, am fost în teren alături de reprezentanții Direcției Tehnice și de Investiții din cadrul Primăriei Municipiului Roman, pentru a verifica lucrările care vizează zona Ecaterina Teodoroiu.

Aici, între străzile Bogdan Dragoș – Smirodava, sunt refăcute trotuarele și intrările în scările de bloc, este montată bordura pe aliniamentele stradale, urmând turnarea unui nou strat de covor asfaltic.

Așa cum am promis, vom continua programul de sistematizare a zonelor, pe toată perioada verii fiind programate în funcție de priorități și alocarea bugetară, lucrări de amenajare a căilor de acces pietonale, a străzilor și a parcărilor de reședință.”, a transmis ieri primarul Municipiului Roman, pe pagina sa oficială.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy