Incendii în municipiul Roman

Sâmbătă, 19.03 a.c., la ora 15:41, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu de vegetaţie, pe un teren din comuna Tămăşeni. La locul indicat s-au deplasat şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars stuf şi vegetaţie uscată sub forma a trei focare, pe o suprafaţă de aproximativ un hectar. Cauza probabilă a incendiului: acţiunea unor persoane iresponsabile. La intervenţie au participat doi membri ai SVSU Tămăşeni.

Tot sâmbătă, la ora 17:24, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din comuna Gherăieşti. La locul indicat s-au deplasat un ofiţer şi opt subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD şi doi membri ai SVSU Gherăieşti cu o autospecială. Forţele  au stins incendiul, în urma căruia a ars funinginea depusă pe interiorul coşului de fum.

INCENDIU

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy