Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Incendii plecate de la coşul de fum

pompier foc fum

Miercuri, 7 ianuarie 2015, la ora 18:24, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din municipiul Roman, strada Nouă. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Pompierii au stins în câteva minute incendiul, în urma căruia a ars funinginea depusă pe coşul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum necurăţat de funingine.
Miercuri, 7 ianuarie 2015, la ora 21:13, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ a fost anunţat că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din municipiul Roman, strada Nouă. La locul indicat s-au deplasat nouă subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Proprietarul locuinţei, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a suferit un atac de panică, a fost asistat de echipajul de paramedici SMURD şi transportat la spital. Pompierii au stins în câteva minute incendiul, în urma căruia a ars funinginea depusă pe coşul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum necurăţat de funingine.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *