Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Intervenții ale Serviciului de Ambulanță Județean Neamț

În perioada 20 iulie 2018, ora 07:00-23 iulie 2018, ora 07:00, la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț  s-au înregistrat următoarele cazuri  deosebite:

  • 20.07.2018, ora 10:59, loc. Piatra-Neamţ, accident rutier cu o victimă( biciclist acroşat de o maşină) sex masculin, 78 ani, diagnostic: contuzie umăr drept prin accident rutier.Pacientul a fost transportat de un echipaj cu asistent medical la UPU P.Neamţ.
  • 20.07.2018, ora 12:41, loc.Piatra-Neamţ, accident rutier (pieton  acroşat de o maşină) sex masculin, 23 ani, diagnostic: plagă 1/3 antebraţ inferior prin accident rutier.Pacientul a fost transportat de un echipaj cu asistent medical la UPU P.Neamţ.
  • 20.07.2018,ora 19:06, loc.Bicaz-Chei, pacient intoxicat cu ciuperci, sex masculin, 38 ani, diagnostic: stare confuzională.La caz s-a deplasat un echipaj cu medic care a transferat pacientul la UPU P.Neamţ.
  • 20.07.2018, loc.Girov, de la ora 20:42 la ora 21:49, conflict comunitate romi, soldat cu patru victime prin agresiune :

-o primă victimă sex masculin, 17 ani, diagnostic: politraumatism prin agresiune (lovire cu ranga), TCC deschis occipital. La faţa locului s-a deplasat un echipaj EPA care a transferat pacientul la UPU P.Neamţ.

a doua victimă sex feminin , 19 ani, însarcinată in luna a V-a, diagnostic: politraumatism abdominal prin agresiune. Pacienta a fost transportată de un echipaj EPA la UPU P.Neamţ.

a treia victimă sex masculin, 21 ani, diagnostic: TCC şi TCF, plagă scapulo-humerală prin agresiune.Pacientul a fost tranferat de un echipaj cu asistent medical la UPU P.Neamţ.

a patra victimă sex masculin, 22 ani, diagnostic: TCC,TCF închis, plagă buză superioară prin agresiune. Pacientul a fost transportat de un echipaj cu asistent medical la UPU P.Neamţ.

  • 21.07.2018, loc.Căciuleşti-Girov (tamponare în intersecţie), ora 09:40 – 10:50, accident rutier) soldat cu 3 victime:

– prima victimă sex feminin, 45 ani, diagnostic: traumatism coloană cervicală , traumatism claviculă, traumatism stern prin accident rutier.Pacienta a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la UPU P.Neamţ.

– a doua victimă sex feminin, 31 ani, diagnostic: traumatism membru inferior prin accident rutier. Pacienta a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la UPU P.Neamţ.

– a treia victimă sex feminin, 47 ani, diagnostic: traumatism ambele membre inferioare prin accident rutier. Pacienta a fost transportată la UPU P.Neamţ de un echipaj cu asistent medical.

  • 22.07.2018, ora 13:37, loc.Cotu-Vameş – Horia, accident rutier (tamponare ) soldat cu 3 victime:

– prima victimă sex masculin, 9 ani, diagnostic: traumatism cervical prin accident rutier.Pacientul a fost transportat de un echipaj cu medic la CPU Roman.

– a doua victimă sex feminin, 32 ani, diagnostic: TCF prin accident rutier.Pacienta a fost transportată la CPU Roman de un echipaj cu medic.

– a treia victimă sex feminin, 37 ani, diagnostic: traumatism cervical prin accident rutier.Pacienta  a fost preluată de un echipaj cu medic şi transportată la CPU Roman.

  • 22.07.2018, loc.Pâţâligeni, accident rutier (maşină intrată într-un stâlp) soldat cu 2 victime:

– prima victimă sex  feminin, 51 ani, diagnostic: politraumatism prin accident rutier. Pacienta a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la CPU Tg.Neamţ.

– a doua victimă sex masculin, 56 ani, diagnostic: politraumatism prin accident rutier.A fost transportat de un echipaj cu asistent medical la CPU Tg.Neamţ.

  • 22.07.2018, ora 16:24, loc.Roman, pacient sex feminin 78 ani, diagnostic: ischemie membru superior drept şi membru inferior stâng. Pacienta a fost transportată la CPU Roman de un echipaj cu medic după care a fost predată la elicopter pentru a fi transferată la Spitalul Sf.Spiridon Iaşi.

SERVICIUL DE AMBULANŢĂ JUDEŢEAN NEAMŢ, Dr. DORICE ALBU, MANAGER GENERAL INTERIMAR
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *