Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiștii din Neamț

tineri Neamț123

În dimineața zilei de 30.03.2016, în urma investigaţiilor efectuate pe raza de competenţă, polițiștii Postului de Poliției Săvinești au identificat la o locuință de pe strada Liliacului, un tânăr de 21 de ani, din Girov. Pe numele acestuia era emis de Judecătoria Piatra-Neamț un mandat de executarea pedepsei de 1 an și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. În fapt, la data de 05.03.2014, inculpatul a urcat pe acoperișul unui imobil din Săvinești și a desfăcut mai multe coli din tablă de aluminiu, cu intenția de a le sustrage și a le comercializa la un centru de colectare fier vechi, producând un prejudiciu de 800 de lei. Tânărul a fost reținut și escortat pentru a fi încarcerat la Penitenciarul Bacău.
Tot ieri, un alt bărbat de 30 de ani, din Piatra-Neamț a fost identificat de polițiști pe raza comunei Bălțătești, fiind reținut în vederea încarcerării. Pe numele acestuia era emis un mandat de executarea pedepsei de 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragerea de material lemnos.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy