Romașcani, prinși după ce au sustras bunuri dintr-o locuință

În noaptea de 29.03.2016, în jurul orei 23.50, polițiștii romașcani, aflați in timpul desfășurării unei acțiuni pe linia combaterii furturilor din locuințe, au surprins în flagrant doi bărbați de 29 și 30 de ani, care se retrăgeau dintr-un imobil din Roman.catuse-550x360În momentul depistării, asupra celor doi bărbați din Roman au fost găsite bunuri sustrase din locuință (un laptop, electrocasnice), unelte folosite la comiterea faptei (clește și șurubelniță), precum și o pereche de mănuși si o pereche de ciorapi folosiți de autori pentru a nu fi identificați.
Prejudiciul cauzat, în valoare de 5.000 lei, a fost recuperat și restituit persoanei vătămate. Polițiștii au luat măsura reținerii celor doi bărbați pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și în vederea documentării întregii activități infracționale. Totodată, astăzi, bărbații vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Jud. Roman cu propunerea de arestare preventivă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy