Modernizarea Liceului Tehnologic „Vasile Sav” se apropie de finalizare

Primarul Municipiului Roman a transmis într-o postare recentă pe pagina sa faptul că modernizarea Liceului Tehnologic „Vasile Sav” se apropie de finalizare. Potrivit acestuia, corpul de ateliere și corpul B sunt aproape gata, pregătindu-se să ofere un învățământ profesional de înaltă calitate.

Lucrările de renovare au transformat și sala de sport într-un spațiu modern, oferind cele mai bune condiții tinerilor noștri. În paralel, se lucrează și la amenajarea căilor de acces, care sunt pavate pentru a asigura o accesibilitate îmbunătățită.

Echipamentele noi, de ultimă generație, au început să fie livrate, iar în această perioadă sunt montate primele corpuri de mobilier.

M-am dedicat dezvoltării învățământului profesional și susținerii tinerilor, un angajament care acum devine realitate. Împreună, construim o comunitate mai puternică, mai bine educată și pregătită pentru provocările viitorului.”, a declarat edilul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy