Programul electoral al candidatului Gh. Oprea la Primăria Roman

opreaCandidez din partea organizatiei PSD la functia de Primar al Municipiului Roman pentru ca prin formatia mea, am fost si voi ramane un om de stanga.
Ii respect pe cei care prin munca lor creaza plus valoare. Noi toti trebuie sa fim alaturi de cei cu salarii si pensii mici.
Cu ajutorul dumneavoastra vom aplica politicile sociale pe care Romania si le permite la ora actuala, sperand intr-o permanenta imbunatatire.
Sunt unul dintre voi si numai impreuna cu dumneavoastra vom stabili prioritatile municipiului.
Cred la fel ca si multi dintre dumneavoastra, ca un ales local nu ar trebui sa aiba mai mult de doua mandate: in primul isi implementeaza proiectele si in al doilea le duce la bun sfarsit. In al treilea mandat intervine oboseala si rutina.
Va propun spre dezbatere urmatoarele proiecte pe care doresc sa le realizez impreuna cu dumneavoastra:
1.- Infiintarea și/sau reorganizarea unor servicii în cadrul Primariei Roman vizând eliminarea birocratiei si a suspiciunilor de coruptie dar și economii majore la bugetele locale și în buzunarele cetățenilor nostri. Astfel, ne propunem:
– serviciul propriu de salubrizare si igienizare;
– serviciul propriu de administrare/gestiune/investitii pentru plombari-covoare asfaltice, parcari, alei și spatii verzi;
– serviciul propriu de consiliere directa a cetatenilor pe domeniul de impozite, taxe, autorizatii si alte acte care sunt eliberate de Primarie;
– serviciul propriu dedicat sigurantei cetateanilor noștri.
2.- Modernizarea și reorganizarea piețelor din Roman adaptând modele de succes din alte orase, dupa consultarea cetatenilor si respectand intocmai cerintele lor.
3.- Vom pune la dispozitia tinerilor, terenuri, utilitati si proiectare gratuita pentru a-si construe locuinte.
Imi doresc ca tinerii nostri sa ramana in Roman si de aceea trebuie sa le creem conditii pentru a-si intemeia o familie si pentru a avea o locuinta aici in orasul nostru. Avem nevoie de ei.
4.- Centru social pentru persoanele varstnice aflate in dificultate si o cresa cu program saptamanal.
5.- Crearea de locuri de munca prin infiintarea unui parc industrial.
6.- Crearea de locuri de agrement pentru copii si in mod special cu dizabilitati
7.- Stabilirea unui design arhitectural pentru Romanul de astazi
8.- Propunem sa facem toate demersurile necesare pentru a reda Casa de Cultura romascanilor.
Voi supune atentiei si alte propuneri odata cu prezentarea programului”Romanul altfel”, proiect ce va fi expus opiniei publice incepand cu luna mai 2016. Astept si din partea dumneavoastra proiecte de interes local.
Ceea ce vreau sa va asigur este faptul ca voi continua toate proiectele/lucrurile bune pe care le-au facut in timp primarii acestui oras.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy