Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Scandal în Neamț. Șapte persoane au fost reținute de polițiști

O ceartă intrafamilială care a avut loc sâmbătă, 9 februarie, pe strada Bistriței din localitatea Săvinești, în jurul orei 13:00, a degenerat într-un adevărat scandal în care au fost implicate în jur de 30 de persoane.

foto cu caracter ilustrativ

foto cu caracter ilustrativ

La fata locului s-au deplasat polițiști, dar și luptătorii S.A.S,  pentru a aplana conflictul și implicit la identificarea și conducerea la sediul poliției a scandalagiilor.

Potrivit celor precizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu, au fost reținute șapte persoane cu vârste cuprinse între 31-71 de ani, toți din localitatea Săvinești.

Din cercetările efectuate a reieșit că scandalul ar fi izbucnit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi între o femeie de 36 de ani și soțul acesteia de 31 de ani. În cearta celor doi au intervenit și rudele, iar totul a degenerat într-o bătaie în care s-au lovit cu obiecte contondente. În urma scandalului două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

„Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și încăierare, urmând să se stabilească participația fiecărei persoane și luarea măsurilor legale care se impun”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, Georgiana Moșu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *