Se caută șefi de secție pentru ORL și Boli Infecțioase, la Spitalul Județean

Spitalul-Judetean

Consilierii județeni vor avea de avizat, în ședința ordinară, de miercuri, 18 mai, un proiect inițiat de către președintele Emilia Arcan cu privire la scoaterea la concurs a funcțiilor vacante de șef de secție pentru „Boli Infecțioase“ și „ORL“, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. „Aceste solicitări au fost discutate în ședințele Comitetului Director al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, conform Hotărârilor nr. 5 din 8 ianuarie 2016 și nr. 58 din 18 aprilie 2016, care au fost avizate de Consiliul de Administrație al acestei unități sanitare prin Hotărârea nr. 17 din 19 aprilie 2016“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

Șefa legislativului nemțean a mai avizat și scoaterea la concurs a tuturor posturilor de medici specialiști solicitate de către conducerea unității sanitare: două în specialitatea obstetrică – ginecologie, trei în specialitatea radiologie-imagistică medicală, cu competență în computer-tomograf, la Laboratorul Radiologie – Imagistică Medicală, un post de medic primar, cu competență în îngrijiri paliative, un post în specialitatea epidemiologie, unul în hematologie, unul în specialitatea neurochirurgie și un cardiolog.

Ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Județean Neamț de luna trecută, prin care s-a aprobat reorganizarea aparatului tehnico-administrativ de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, pentru eficientizarea muncii de administrație s-a modificat structura și s-a constituit un serviciu cu trei birouri: aprovizionare, administrativ și tehnic, în directa subordonare a managerului spitalului și un birou pentru achiziții, tot în subordinea directorului. „Am urmărit să realizăm această reașezare a posturilor pentru că am făcut mai multe vizite în spital și am constatat numeroase situații absolut jenante în activitatea administrativă. Mă refer la ceea ce am găsit la blocul alimentar, aprovizionare, achiziții, la mentenanță și la spălătorie. Nu am putut accepta managementul defectuos, așa cum l-a preferat fostul manager al spitalului“, a mai spus președintele Emilia Arcan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy