Senatorul PSD Răzvan Cuc dă cea mai bună veste locuitorilor de pe Valea Muntelui: se vor ridica restricțiile de tonaj pe DN15

Senatorul Răzvan Cuc a transmis recent că restricțiile de tonaj pe DN 15 vor fi ridicate: „Am promis și ne ținem de cuvânt!”, a declarat Senatorul PSD.

După cum știm cu toții, în anul 2019, PSD a început lucrările la DN 15 Bicaz-Poiana Largului, un proiect amplu și foarte așteptat pe Valea Muntelui, pe care Partidului Social Democrat l-a inițiat, l-a promovat și l-a susținut.

Nu vom vorbi despre traseul sinuos al acestui proiect blocat de timp de doi ani de către PNL.

După ce s-au terminat aceste lucrări la DN 15, au fost anumite restricții de tonaj, datorate unor alunecări de teren, pentru care s-au făcut lucrări de consolidare, de structură rutieră, de poduri și hidrotehnice, s-au găsit soluții tehnice care au fost preluate în proiectele de execuție.

Venim astăzi cu vești bune! Am promis, ne-am ținut de cuvânt! În cursul acestei săptămâni, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a făcut demersurile legale pentru ridicarea restricțiilor de tonaj de pe DN 15, și vă asigur ca în cel mai scurt timp aceste restricții vor fi ridicate!”, a mai declarat Răzvan Cuc.

Acesta a subliniat faptul că demersurile legale pentru ridicarea restricțiilor de tonaj au fost făcute de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași și că aceste restricții vor fi ridicate în cel mai scurt timp posibil.

Senatorul a criticat lipsa de implicare a PNL în rezolvarea acestei probleme și a subliniat că PSD s-a implicat pas cu pas pentru rezolvarea aspectelor importante pentru locuitorii din zonă. El a menționat că toate demersurile necesare au fost făcute împreună cu reprezentanții Consiliului Județean Neamț și Instituția Prefectului Neamț pentru a veni în sprijinul locuitorilor din zonă.

Ne-am implicat în rezolvarea acestei probleme pas cu pas, pentru că ne interesează să rezolvăm aceste aspecte deosebit de importante pentru locuitorii de pe Valea Muntelui. Pe noi ne interesează iar reprezentanții PNL fac declarații elucubrante privind proiectele de infrastructură. Dacă i-ar fi interesat (și istoria recentă a reabilitării drumului Bicaz – Poiana Largului ne arată că practic, ei au sabotat acest obiectiv) poate se implicau să ridice restricțiile de tonaj. N-au făcut-o ei, am făcut-o noi, astfel că putem să-i anunțăm pe toți cetățenii interesați, începând de la Bicaz, Hangu, Poiana Largului, Borca, Farcașa, că toate restricțiile de tonaj vor fi ridicate, astfel încât se va putea circula liber!

Răzvan Cuc, Senator PSD.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy